Connect with us

Actualitate

La mulți ani, roșioreni! La mulți ani, Roșiorii de Vede!- mesaj de la Mara Calista, deputat PNL

Published

on

Astăzi, mai mult ca oricând, mă simt onorată că sunt și eu parte a unei frumoase comunități numită Roșiorii de Vede. Pe lângă cei 20 de ani de sărbătoare locală, roșiorenii marchează în condiții cu totul speciale alte două evenimente importante, 635 ani de atestare documentară și 25 de ani de când orașul a fost ridicat la rang de municipiu.

Într-o zi atât de importantă pentru Roșiorii de Vede, din păcate umbrită de situația nefirească în care ne aflăm cu toții, sunt  cu sufletul alături de roșioreni cărora le doresc multă sanătate și prosperitate. La mulți ani, oameni frumoși și drepti! La mulți ani, Roșiorii de Vede.

 

Cu deosebită considerație,

Mara Calista,

Deputat PNL

 

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite