Connect with us

Actualitate

La Gratia, primar de cinci mandate

Published

on

Gratia, comuna cu o conotație puternică în politica la vârf din România este o așezare veche cu izvoare istorice care pătrund în epoca de piatră.
Situată în nordul județului este formată din 3 sate și administrată de un primar care s-a instalat în această funcție din anul 2000. Ion Florea este medic veterinar, un caracter deosebit, o inteligență care se simte din primul contact cu acest om, un echilibru fără cusur, cu vorbe așezate și cântărite.
Comuna Gratia, condusă de Ion Florea, beneficiază de o rețea de apă curentă încă din anul 2004. Canalizare pentru apele uzate există de 6 ani în toată localitatea. Drumurile sunt asfaltate, școlile au fost reabilitate. Acum este în derulare un proiect pe GAL pentru un teren de sport sintetic.
Tot aici, funcționează un centru de zi unde 30 de copii din familii cu dificultăți financiare primesc zilnic o masă caldă și au posibilitatea să-și pregătească lecțiile pentru a doua zi. De sărbători copiii din Gratia vor primi cadouri de la societățile private din localitate așa cum este tradiția în fiecare an.
Primarul Ion Florea își mai dorește să obțină finanțare pentru rețeaua de gaze, acesta fiind singurul lucru care lipsește comunei.
2900 de oameni votează din anul 2000 același primar, iar felul în care este gospodărită comuna demonstrează că acesta și-a îndeplinit cu succes promisiunile făcute. Astfel de primari dovedesc și faptul că acolo unde există implicare, rezultatele se văd în bunăstarea tuturor locuitorilor.
Liviana C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite