Connect with us

Politica

La finele săptămânii trecute a fost creată filiala PLUS Alexandria condusă de Sorin Sferle

Published

on

Comunicat de presă

La finele săptămânii trecute PLUS Alexandria a fost creată ca filială. Conform statutului partidului, Biroul Județean PLUS Teleorman a propus Consiliului Național crearea filialei locale din Alexandria, alcătuită din cele 6 comunități în care este împărțit Municipiul Alexandria.

Biroul Filialei Locale Alexandria îl are ca președinte pe Sorin SFERLE și pe membrii acestuia: Liviu BARBU, Alexandru ENE, Cătălin DRĂGODAN, Florian BARBU, Mirela COFARU, Marius STOICESCU și Cezar VLAD.
Mai jos redăm mesajul lui Sorin Sferle pentru colegii din filială:
“Dragi colegi,
Ca președinte proaspăt ales al filialei PLUS Alexandria, doresc să vă mulțumesc pentru votul și încrederea acordată, și vă promit că voi fi un altfel de politician președinte de filială. Am intrat în politică, ca și voi, dornic de o evoluție a comunității noastre, de eliminare a unor metehne care de ani buni domină negativ viața publică. Îmi doresc ca împreună să facem un pas mai aproape de alexăndrineni, să identificăm și să propunem soluții raționale și viabile pentru dezvoltarea locală, soluții de bun simț care să contribuie la creșterea calității vieții în urbe. Mă bazez pe fiecare dintre voi și consider că împreună putem genera un curent de opinie distinct, riguros si profesional. Transparența și comunicarea vor fi elemente de referință în construcția pe care o voi propune pentru organizația din Alexandria. Vă propun să încercăm să atragem în acest drum lung și dificil, cât mai mulți dintre prietenii noștri, cat mai mulți dintre aceia care își doresc o schimbare onestă și reală.
Este un drum la capătul căruia am certitudinea că lucrurile se vor schimba în bine. Depinde numai de noi! Mulțumesc !”

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite