Connect with us

Actualitate

La Beuca, n-au scăpat de blestemul ploii nici camerele de supraveghere

Published

on

De ani buni, locuitorii comunei Beuca trăiesc sub teroarea ploii și a incompetenței autorităților locale și județene incapabile să facă ceva pentru a stopa valul de inundații ce afectează case,drumuri și terenuri agricole după fiecare episod de ploi abundente.

Nici sistemul de supraveghere video instalat de fostul primar  n-a scăpat de blestemul ploii. Din cele 28 de camere montate pe raza localității mai funcționează doar 8, restul au fost răpuse de ploi. Alți bani aruncați pe fereastră ca și cei pentru modernizarea drumului județean  612 A Drăcșănei-  Beuca, unde apa se adună în șanturile de scurgere de pe marginea drumului din cauza unor greșeli de proiectare și execuție  în schimbul unor sume exorbitante ajunse în buzunarele firmelor de casa ale partidului.

Cristea Berechet, primarul promovat de PSD în fruntea comunei Beuca, pare mai preocupat de problemele sale cu ANI decât de bunăstarea localității. Dacă pierde procesul și odata cu el funcția de primar, măcar să lase ceva în urma. La Primăria Beuca nu s-au găsit bani pentru câteva perechi de cizme de cauciuc cu care să răzbată și angajații pe la desele  inundații. În schimb, noua conducere a găsit rapid câteva cutii de vopsea ca să-si pună amprenta pe sediul administrației locale, o clădire mica și înghesuită între doua cârciumi. pe care a vopsit-o  verde dintr-un motiv foarte simplu, culoarea portocalie nu îi mai reprezintă.

În plină campanie electorală, drumul DJ 612 A a fost împânzit cu utilaje să facă niște șanțuri care dau bine la imagine când trec șefii județului sa le mai vândă promisiuni bieților oameni în schimbul voturilor, să le spună cât de mult îi iubește partidul  înainte de alegeri și câte a făcut pentru ei. Pentru  reabilitarea acestui drum,  DJ 612 B Satu Vechi (DJ 612 A) Drăcșănei- Beuca- Dobrotești”, în urmă cu doar câțiva ani Consiliul județean Teleorman a dat Tel Drum-ului 40,7 milioane lei.

 

 

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite