Connect with us

Actualitate

La Albești oamenii au votat la prezidențiale “cu primarul”, chiar și câte doi în cabina

Published

on

Surprinzător sau nu, în Teleorman mai există localități unde oamenii votează cum le spune primarul. Un exemplu elocvent în acest sens este localitatea Vedea, condusă cu ” mână de fier” de primarul Aurel Drăghici și unde sunt tot mai puțini cei care îndrăznesc să-l contrazică. A fost suficient să dăm o raită prin satele comunei în zi de alegeri prezidențiale pentru a ne convinge că voința și cuvântul primarului sunt literă de lege pentru localnicii cu drept de vot.

O bătrânică mai curajoasă acceptă să ne dezvăluie cu cine a votat la prezidențiale. Răspunsul mai mult șoptit al bătrânei ne confirmă ceea ce știam deja, că nu contează cine este candidatul sau partidul, ce poate sau ce vrea să facă. La Albești oamenii votează “cu primarul”, intră fără frică chiar și câte doi în cabină, fără ca cineva să-i împiedice, pentru că așa arată democrația locală unde primează legea firii sau a fricii de stăpân.

T.C.

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite