Connect with us

Actualitate

Jurnalul misiunilor ISU Teleorman în ultimele 24 de ore

Published

on

În perioada 13.10.2020, ora 08.00 – 14.10.2020, ora 08.00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman au gestionat 59 de evenimente.

Echipajele SMURD au desfășurat 36 misiuni pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

Pompierii au intervenit la un accident rutier, produs pe raza localității Lița, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu două echipaje medicale. Persoanele rănite, conștiente și cooperante, neîncarcerate, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la unitățile de primiri urgențe pentru îngrijiri de specialitate. Pompierii au continuat misiunea prin asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea caroseriilor deformate de pe carosabil, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții normale.

S-au efectuat 10 transporturi de persoane confirmate sau suspecte COVID 19 către unitățile spitalicești.
Au avut loc 8 misiuni de decontaminare ale autospecialelor de intervenție folosite la transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus și 4 activități de informare a populației cu privire la măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19

Foarte important! Pompierii solicită populației anunțarea pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a tuturor evenimentelor care pot pune în pericol viața și bunurile materiale ale semenilor ori mediul înconjurător. Pompierii militari sunt la datorie 24 de ore din 24!

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite