Connect with us

Actualitate

Judecătoria Videle a validat mandatul primarului incompatibil de la Siliștea

Published

on

Ieri, instanța a validat mandatul primarului comunei Siliștea, Alexandru Marin, deși ANI a transmis către toate judecătoriile și tribunalele din țară lista tuturor candidaților la alegerilor locale din 27 septembrie care au fost găsiți definitiv, prin decizii ale instanțelor, în incompatibilitate sau conflict de interese, Pe această listă figurează fostul și actualul primar de la Siliștea, Alexandru Marin, pentru care perioada de interdicție de a ocupa aceeași functie eligibila pentru care a fost declarat incompatibil expira abia în iulie 2021.

Decizia instanței in cazul primarului Alexandru Marin nu este definitivă și poate fi atacată, în termen de 2 zile, de orice persoană interesată. În situația în care hotărârea Judecătoriei Videle rămâne definitivă și primarul incompatibil este investit în funcție există posibilitatea ca Instituția Prefectului să emită un ordin de încetare a mandatului înainte de termen, dacă sunt întrunite condițiile legale privind starea de incompatibilitate.

Dacă se vor organiza alegeri parțiale la Siliștea, nimeni și nimic nu-l împiedică pe Alexandru Marin să candideze din nou pentru funcția de primar.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite