Connect with us

Actualitate

Întârzieri mari la execuția lucrărilor de reabilitare a trotuarelor din Roșiorii de Vede

Published

on

Lucrările de reabilitare a trotuarelor pe 23 de străzi din municipiul Roșiorii de Vede nu au ajuns nici la jumătate și termenul de finalizare a fost depășit cu mult față de prevederile contractuale. În acest moment, pe 14 din cele 23 de străzi cuprinse în proiect nici nu au început lucrarile de execuție.Pe I.L. Caragiale se lucrează de un an și jumatăte și încă nu au terminat, iar pe unde s-a încheiat asfaltarea a crescut iarba. Majoritatea trotuarelor finalizate sunt pline de buruieni, iar constructorul dă vina pe proiectant care nu a prevăzut pe acele porțiuni decât reparații, fără staturile suport care sa împiedice dezvoltarea vegetației prin asfalt.  Administrația locală a cerut constructorului să remedieze toate deficiențele constatate și să urgenteze execuția lucrărilor pe străzile cuprinse în proiect.

Printre cele 14 străzi unde nu a început reabilitarea trotuarelor se află M. Kogălniceanu, Dunării, 1 Decembrie, Izbiceanu, Mărățti, Sănătății, Aleea Parc Nord, Soldat Măgureanu, Plt. Rădulescu. În ceea ce privește plățile, constructorul nu se poate plânge de întarzieri pentru că s-au făcut deconturi în mai multe etape, pentru toate lucrările finalizate. Săptămâna trecută, municipiul Roșiorii de Vede a primit 693.954 de lei de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, pentru decontarea lucărilor de reabilitare a trotuarelor aflate în desfășurare.

Valoarea totală a investiției finanțată de la bugetul de stat este de 10,472,298.00 și avea termen de finalizare în luna decembrie 2019.

T.C.

 

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite