Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Incompetența și nepăsarea primarului din Videle pun viețile oamenilor în pericol

Published

on

Comunicat de presă

Incompetență crasă a primarului orașului Videle, Nicolae Bădănoiu. Substația Videle a Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman se află într-o avansată stare de degradare și, deși situația trenează de câteva luni, Nicolae Bădănoiu și angajații săi din Primărie nu fac nimic concret pentru a soluționa problema. Acesta este un exemplu clar că indolența, incompetența, nepăsarea pot fi periculoase pentru locuitorii unui oraș.

De mai bine de trei luni, angajații substației Videle a Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman își desfășoară activitatea și răspund la solicitările care salvează vieți omenești în moloz, praf și materiale de construcție.

Modul impropriu și inuman în care aceștia muncesc este cauzat de faptul că spațiul în care își desfășoară activitatea Ambulanța Videle a intrat în reabilitare. Acest lucru, se întâmpla, însă, la 1 iunie. De atunci și până în acest moment, nici clădirea nu a fost renovată, nici materialele de construcție nu au fost ridicate. Situație extrem de neplăcută pentru angajații instituției, care au ajuns la limita răbdării.

Advertisement
Publicitate Electorala

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman a făcut nenumărate solicitări și adrese către Primăria Videle și către Nicolae Bădănoiu prin care cerea finalizarea lucrărilor. Toate acestea au fost, însă, ignorate de angajații Primăriei, care amână răspunsul la solicitările și la strigătul disperat al angajaților Serviciului Județean de Ambulanță. Oamenii din Primăria Videle și Nicolae Bădănoiu nici măcar nu s-au deplasat la sediul substației Videle pentru a sta de vorbă cu angajații și a le spune când vor rezolva problema.

Îi solicit public primarului Nicolae Bădănoiu să ia în serios problemele angajaților substației Videle a Seviciului Județean de Ambulanță Teleorman și să le rezolve cât mai repede posibil. A face promisiuni ce nu pot fi onorate este cel mai ușor lucru de făcut într-o campanie electorală, însă joaca de-a Dumnezeu cu viețile oamenilor este, pe cât de dezonorantă, pe atât de periculoasă.

Le mulțumesc tuturor angajaților de la Serviciul Județean de Ambulanță pentru munca și efortul depus, deși se expun, zilnic, pericolului pentru a ne salva viețile, și îi asigur de tot respectul și sprijinul meu.

Președinte PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu

Advertisement
Publicitate Electorala

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite