Actualitate

Incompetență, sfidare sau inconștiență din partea Guvernului prăbușit?

Published

on

De doi ani, constructorul european Airbus așteaptă o comandă de elicoptere din partea statului român, renunțând în tot acest timp și la condiții tot ca să primească un răspuns pozitiv, dar nu a avut nici măcar cu cine negocia, întrucât guvernului demis nu i-a păsat de o atare investiție, ci doar de măsuri populiste, suportate din datorii publice, și-anume tot pe cheltuiala românilor.

În fapt, gigantul aeronautic Airbus care, de două decenii este pe piața românească, a investit până la momentul actual 10 milioane de euro pentru construirea unei fabrici de elicoptere la Brașov. În lipsa unor comenzi ferme și a unei înțelegeri cu viitorul Guvern, însă, Airbus a anunțat, deja, că ia lua în calcul să renunțe la finalizarea construcției fabricii de elicoptere de la Brașov.

Și pentru că prostia, aroganța și incompetența guvernanților se plătesc scump în România, Airbus ia în calcul și varianta de a muta fabrica de elicoptere în altă ţară, din cauza dezinteresului arătat de autoritățile române.

Asemenea atitudini sfidătoare și înșelătoare din partea Guvernului demis, față de investitori, reflectă politica păguboasă a PSD, dar când în discuție apar investitorii strategici, de anvergură, acest lucru denotă o crasă incompetență care afectează grav mediul de afaceri și face ca piața de producție să nu mai fie atractivă investițiilor în România.

Advertisement
Publicitate Electorala

Prin instalarea noului guvern al Partidului Național Liberal, condus de Ludovic Orban, mediul de afaceri va fi în centrul atenției, întrucât acesta este motorul de dezvoltare al economiei românești și, implicit, al creșterii reale privind nivelul de trai. O lecție de bază la care Guvernul PSD a chiulit în masă, de aceea nici nu-i pasă de pierderea unor investitori de o asemenea anvergură și importanță, precum Airbus.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

 

 

Advertisement
Publicitate Electorala

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

Exit mobile version