Connect with us

Actualitate

Incident halucinant pe plaja din Turnu Măgurele

Published

on

Un copil a ajuns la spital cu rani  la picioare după ce a fost prins sub roțile unui bolid Dacia Duster. Accidentul a avut loc ieri după -amiază, pe plaja din Turnu Măgurele, în timpul unor manevre nereușite de a lega la mașină un peridoc cu barcă. Unul dintre bărbații care încercau să scoată barca din Dunăre era însoțit de un minor în vârstă de aproximativ 10-11 ani. În timp ce tătal băiatului împreună cu un alt bărbat se chinuiau să lege peridocul, proprietarul bărcii, aflat în stare avansată de ebrietate a urcat la volanul SUV-ului cu intenția de a-l duce mai aproape de apă, dar a pierdut controlul direcției și a trântit copilul care a ramăs blocat sub roțile mașinii. Cele câteva persoane aflate în apropiere au rămas înmărmurite, cineva a sunat la 112, în timp ce alții încercau să scoată copilul de sub mașină.

Pentru că baiatul sângera destul de rău, tatal a decis să nu mai aștepte ambulanța și l-a transportat cu o altă mașină la Spitalul din Turnu Măgurele, Autorul și câțiva martori au rămas să aștepte echipajul de politie care a ajuns destul de târziu la locul incidentului.

Starea copilului este bună, prezintă leziuni la gambă, dar a primit îngrijiri medicale, este stabil din punct de vedere hemodinamic și nu făcut febră. El se afla la Spitalul municipal Turnu Măgurele și mâine medicul care îl îngrijește va decide dacă rămâne internat în acest spital sau va fi transferat la o altă unitate medicală.

Despre ce risca autorul acestui tragic eveniment nu am reușit să obținem nici o informație oficială. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, cazul a fost preluat pentru cercetari de Poliția Transporturi Navale, dar nu am putut contacta nici un reprezentant al acestei instituții.

Din informațiile noastre, bărbatul care a provocat accidentul este din București, deține în proprietate un fond de vânătoare în zona Roșiorii de Vede, iar tatăl copilului ranit este angajatul său. Imediat după accident, autorul, tulburat mai mult de aburii alcolului consumat decât de suferința provocată copilului, le tot spunea celor prezenți la locul faptei că el “o să rezolve tot”.

T.C.

 

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite