Connect with us

Politica

Ilie Calotă caștigă alegerile la Balaci și PNL are încă un primar în Teleorman

Published

on

După al doilea tur de scrutin organizat, astăzi, în comuna Balaci, Ilie Calotă câștigă alegerile detașat, la peste 200 de voturi diferență  față de contracandidatului său, Costel Tronaru, primarul în funcție. Este pentru prima dată când PNL și PSD sunt la egalitate în Teleorman cu câte 48 de primari aleși.

Aflați la egalitate, cu cate 313 voturi în urma alegerilor  pentru funcția de primar din 27 septembrie, Ilie Calota – PNL și Costel Tronaru – PSD s-au cofruntat din nou, astăzi, în turul doi al alegerilor la care s-au prezentat  79,61% dintre votanții înscriși pe liste. Primele date oficiale arată că au votat 1027 de alegători din care 561 la secția din Balaci și 466 la secția de votare din satul Tecuci.

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu se află în această seară la Balaci, să-l felicite pe noul primar liberal al comunei.

T.C.

Administratie

Adevărul iese la suprafață în Năsturelu

Published

on

Primarul din Năsturelu ,Dănuț-Florin Cristea se confruntă la nivel de comună cu o problemă. (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman alături de echipa sa, și-au depus candidaturile

Published

on

Vineri, 26 aprilie, , Adrian- Ionuț Gâdea și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, susținut de colegii din echipa PSD Teleorman. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

,Rog cetățenii Teleormanului să aibă totală încredere în mine,,- Marin Țole, candidat PNL președinte Consiliu Județean

Published

on

Astăzi, 29 aprilie, și-a depus candidatura la președinția Consiliului Județean Teleorman, Marin Țole, alături de echipa sa de candidați pe lista consilierilor județeni. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite