Connect with us

Politica

Ilie Calotă caștigă alegerile la Balaci și PNL are încă un primar în Teleorman

Published

on

După al doilea tur de scrutin organizat, astăzi, în comuna Balaci, Ilie Calotă câștigă alegerile detașat, la peste 200 de voturi diferență  față de contracandidatului său, Costel Tronaru, primarul în funcție. Este pentru prima dată când PNL și PSD sunt la egalitate în Teleorman cu câte 48 de primari aleși.

Aflați la egalitate, cu cate 313 voturi în urma alegerilor  pentru funcția de primar din 27 septembrie, Ilie Calota – PNL și Costel Tronaru – PSD s-au cofruntat din nou, astăzi, în turul doi al alegerilor la care s-au prezentat  79,61% dintre votanții înscriși pe liste. Primele date oficiale arată că au votat 1027 de alegători din care 561 la secția din Balaci și 466 la secția de votare din satul Tecuci.

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu se află în această seară la Balaci, să-l felicite pe noul primar liberal al comunei.

T.C.

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite