Connect with us

Actualitate

Gripa a ocolit școlile din zona Videle

Published

on

Astazi, în unitățile de învățământ din județul Teleorman sunt confirmate 10 cazuri de gripă. Pe zone, situația se prezintă astfel: nici un caz de gripa în zona Videle, pe zona Alexandria au fost declarate 3 cazuri, la Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” , la Colegiul Național „Al. I. Cuza” și la Grădinița cu P.P „Ion Creangă”. Pe zona Turnu Măgurele a fost înregistrat 1 caz, pe zona Roșiorii de Vede au fost înregistrate 3 cazuri, 2 cazuri la Școala Gimnazială „M. Eminescu” și unul la Liceul Tehnologic „V. Madgearu”, iar pe zona Zimnicea 3 cazuri, la următoarele unități de învățământ: Școala  nr.2 Zimnicea , la Școala nr.3 Zimnicea și la Școala „M. R. Paraschivescu”.
Referitor la suspendarea cursurilor, ISJ Teleorman spune că la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Roșiorii de Vede, cursurile la clasa a II-a B sunt suspendate în continuare, fiind afectați 23 de elevi.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite