Connect with us

Actualitate

Fostul viceprimar, Teodoru Stângă se întoarce la Primăria Roșiori

Published

on

Fostul viceprimar al municipiului Roșiorii de Vede din mandatul lui Cristian Duică, 2012-2016, Teodoru Stângă revine la primărie pe un post de  funcționar public, la Direcția Arhitect Șef. În urmă cu câteva zile, fostul viceprimar a susținut concursul pentru ocuparea funcției de inspector superior în cadrul Compartimentului Banca de Date Urbane, Cadastru. Deși nu a avut contracandidat, Teodoru Stângă a obținut puncataj  onorabil, la proba scrisă 87,97 puncte, iar la interviu 85,33 puncte fiind declarat admis.

După un mandat de viceprimar și încă unul de consilier local, Teodoru Stângă, unul dintre cei mai vechi liberali a candidat la funcția de primar al municipiului Roșiorii de Vede, în 2016, din partea ALDE, dar în ultimii doi ani s-a cam retras din politică.

Este inginer de profesie , absolvent al Universității Tehnice din Timișoara , Facultatea de Hidrotehnică , profil construcții, promoția 1991. Profesional, Teodoru Stângă are destulă experiență pentru a ocupa un post în admistrația publică locală. A fost șef de șantier la o serie de lucrări importante din județul Teleorman, construcții civile, industriale și agricole, alimentări cu apă, drumuri și poduri, iar în perioada 2006- 2012 a coordonat activitatea Biroului județean de Rentă Viageră Agricolă și Reprezentanța Teritorială Teleorman a Agenției Domeniilor Statului, unde s-a întors după ce și-a încheiat mandatul de viceprimar, iar în ultima perioada a fost angajat la Urbis Servconstruct SA Roșiorii de Vede.

Teodora Ciofalcă

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite