Connect with us

Actualitate

Florică Mara, prim-vicepreședintele PNL îl apără pe Liviu Dragnea

Published

on

Florică Mara șochează din nou cu ultimele declarații apărute într-un ziar local, care îi aparține. Numărul doi din conducerea județeana a PNL, în calitatea sa de prim-vicepreședinte Florică Mara pare doar cu numele în opoziție, iar cu vorba pe la toți și mai aproape de PSD. Mai nou, se declară un susținător al lui Dragnea cel hărțuit și condamnat pe nedrept. Nu mai vorbim de faptul că traseistul politic numarul unu din Teleorman, actualmente liberal, care până de curând tuna și fulgera împotriva PSD-ului, acum spune că ce a făcut Dragnea e normal și justiția a greșit când l-a condamnat.

”Un lucru care nu s-a făcut corect trebuie rejudecat. Plus că există prezumția de nevinovăție. Fiecare lucru trebuie să se facă corect. Ca președinte de partid este normal să îți îndemni oamenii să meargă la votare și să le spui să te voteze pe tine. Deci…Dacă au greșeli în spate, fiecare trebuie să plătească. Dar și
eu, ca prim vicepreședinte de partid, mi-am îndemnat oamenii să vină să ne voteze. Pentru asta trebuia să fiu condamnat???”

Florică Mara crede că este normal ca guvernul să încalece Justiția prin ordonanțe de urgență pentru rejudecarea unor dosare cu hotărâri definitive și irevocabile. Și asta nu este tot, în timp ce liberalii critică bugetul, Mara consideră că lupta putere – opoziție, este imatură și sterilă:”Să ne maturizăm cu toții, să lăsăm lupta asta sterilă, să gândim toți pentru România”.

Despre  premierul Viorica Dăncilă, liberalul teleormănean afirmă că are “tot respectul pentru dansa”, dar putem înțelege această atitudine  pentru că au și anumite afinități, vorbesc aceeași limbă. Dacă respectabila  doamnă poate conduce guvernul, de ce nu poate să fie și Florică Mara parlamentar, că asta își dorește. Nici nu conteaza de la ce partid candidează, poate fi chiar și independent că-l țin buzunarele și vrea în Parlament:  ”Voi candida pentru Parlament. Voi candida din partea unui partid, dacă nu, chiar și ca independent. Fiindcă am multe de făcut pentru Teleormanul ăsta!” spune Florică Mara.

De fapt, viitorul candidat la alegerile parlamentare din 2020 s-a și apucat de făcut câte ceva “pentru Teleormanul ăsta”, alimentări cu apă, canalizare, modernizări de drumuri comunale pe contracte încheiate cu primării liberale. Anul trecut, firma lui Florică Mara a contractat cu trei primării liberale din Teleorman, Bragadiru, Furculești și Plosca, lucrări în valoare de peste 26 milioane de lei.

Se pare că partidul l-a răsplatit din plin pe Florică Mara, dar poate iese ceva și de PSD, ca nu degeaba se pune afaceristul-politician contra partidului din care face parte, cel puțin acum, ca mai mai încolo nu se știe.

Așteptăm o reacție din partea conducerii PNL Teleorman în urma acestor declarații și poate se anunță și niște măsuri, pentru că alții au fost excluși din partid pentru mult mai puțin.

Teodora Ciofalcă

foto: ziare.com

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite