Connect with us

Actualitate

Florică Mara, prim-vicepreședintele PNL îl apără pe Liviu Dragnea

Published

on

Florică Mara șochează din nou cu ultimele declarații apărute într-un ziar local, care îi aparține. Numărul doi din conducerea județeana a PNL, în calitatea sa de prim-vicepreședinte Florică Mara pare doar cu numele în opoziție, iar cu vorba pe la toți și mai aproape de PSD. Mai nou, se declară un susținător al lui Dragnea cel hărțuit și condamnat pe nedrept. Nu mai vorbim de faptul că traseistul politic numarul unu din Teleorman, actualmente liberal, care până de curând tuna și fulgera împotriva PSD-ului, acum spune că ce a făcut Dragnea e normal și justiția a greșit când l-a condamnat.

”Un lucru care nu s-a făcut corect trebuie rejudecat. Plus că există prezumția de nevinovăție. Fiecare lucru trebuie să se facă corect. Ca președinte de partid este normal să îți îndemni oamenii să meargă la votare și să le spui să te voteze pe tine. Deci…Dacă au greșeli în spate, fiecare trebuie să plătească. Dar și
eu, ca prim vicepreședinte de partid, mi-am îndemnat oamenii să vină să ne voteze. Pentru asta trebuia să fiu condamnat???”

Florică Mara crede că este normal ca guvernul să încalece Justiția prin ordonanțe de urgență pentru rejudecarea unor dosare cu hotărâri definitive și irevocabile. Și asta nu este tot, în timp ce liberalii critică bugetul, Mara consideră că lupta putere – opoziție, este imatură și sterilă:”Să ne maturizăm cu toții, să lăsăm lupta asta sterilă, să gândim toți pentru România”.

Despre  premierul Viorica Dăncilă, liberalul teleormănean afirmă că are “tot respectul pentru dansa”, dar putem înțelege această atitudine  pentru că au și anumite afinități, vorbesc aceeași limbă. Dacă respectabila  doamnă poate conduce guvernul, de ce nu poate să fie și Florică Mara parlamentar, că asta își dorește. Nici nu conteaza de la ce partid candidează, poate fi chiar și independent că-l țin buzunarele și vrea în Parlament:  ”Voi candida pentru Parlament. Voi candida din partea unui partid, dacă nu, chiar și ca independent. Fiindcă am multe de făcut pentru Teleormanul ăsta!” spune Florică Mara.

De fapt, viitorul candidat la alegerile parlamentare din 2020 s-a și apucat de făcut câte ceva “pentru Teleormanul ăsta”, alimentări cu apă, canalizare, modernizări de drumuri comunale pe contracte încheiate cu primării liberale. Anul trecut, firma lui Florică Mara a contractat cu trei primării liberale din Teleorman, Bragadiru, Furculești și Plosca, lucrări în valoare de peste 26 milioane de lei.

Se pare că partidul l-a răsplatit din plin pe Florică Mara, dar poate iese ceva și de PSD, ca nu degeaba se pune afaceristul-politician contra partidului din care face parte, cel puțin acum, ca mai mai încolo nu se știe.

Așteptăm o reacție din partea conducerii PNL Teleorman în urma acestor declarații și poate se anunță și niște măsuri, pentru că alții au fost excluși din partid pentru mult mai puțin.

Teodora Ciofalcă

foto: ziare.com

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite