Connect with us

Politica

Florică Ică Calotă, deputat PNL: “Într-o vreme de criză, îngrijorările sunt legitime, dar trebuie să nu cădem niciodată pradă panicii și zvonurilor”

Published

on

Zvonurile de panică privind penuria de combustibili și produse alimentare care au creat „crize de o zi” s-au produs și în alte state – de exemplu în Bulgaria unde s-a ajuns și la bătăi între oameni pentru a-și cumpăra ulei.

Într-o vreme de criză, îngrijorările sunt legitime, dar trebuie să nu cădem niciodată pradă panicii și zvonurilor, ci să ținem cont de informațiile oficiale, de cele din surse sigure, verificate și de asigurările date de oficialități.

România este apărată de orice consecințe grave ale unei crize economice pentru că este parte a Uniunii Europene – a doua cea mai mare și cea mai bogată economie din lume după cea a SUA. Puterea economică a UE are resurse majore pentru a stăpâni și limita efectele oricărei crize ce s-ar ivi.

În ceea ce privește siguranţa alimentării cu carburanţi, România are un avantaj aproape unic la nivel european, o producţie internă pe care se poate baza, a treia cea mai mare din UE, şi trei rafinării locale.

În privința siguranței alimentare, România are avantajul unei producții agricole record în 2021, cu stocuri asigurătoare.

Florică Ică Calotă, deputat PNL Teleorman

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite