Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Fără permis pe drumul morții

Published

on

Un bărbat din comuna Pietroșani, în vârstă de 34 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier produs chiar de el. Deși nu avea permis de conducere, victima s-a urcat la volanul unui Matiz și a pornit la drum, în miez de noapte.

La ieșirea din localitatea Pietroșani, pe DN 5C, a pierdut controlul mașinii, a părăsit partea carosabilă rasturnânu-se și s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. A fost nevoie de intervenția pompierilor militari de la Detașamentul Alexandria pentru a scoate victima dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

La locul accidentului a intervenit și Detașamentul de pompieri Zimnicea cu 1 ASAS și un echipaj SMURD. Din păcate, victima aflată în stop cardiorespirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarată decedată. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Advertisement
Publicitate Electorala

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite