Connect with us

Actualitate

Faptele bune continuă

Published

on

Ică Calotă și Cătălin Burcescu au adus, ieri, la Spitalul județean Alexandria 600 maști și 75 litri de dezinfectant. Cei doi politicieni nu sunt la prima donație pe care o fac în nume personal celor aflați în prima linie a luptei cu noul coronavirus. Ei au mai făcut donații constând în echipamente de protecție și dezinfectanți pentru polițiști, jandarmi, pompieri, paramedici, dar și în alte locuri unde este mai mare nevoie de protecție sporită.

Acum, cei doi politicieni au mers cu donațiile  direct la Spitalul Județean Alexandria unde medicii și cadrele medicale  se expun în fiecare zi riscului de infectare cu COVID-19 pentru a-și trata pacienții. În astfel de momente doar faptele bune contează, iar uneori ele pot face diferența dintre viață și moarte.

T.C,

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite