Connect with us

Actualitate

Eugen Pîrvulescu, senator PNL: “Voi organiza, împreună cu autoritățile locale și instituțiile abilitate, o amplă campanie de informare în județul nostru.”

Published

on

A trecut mai bine de un an de când pandemia care a afectat întreaga lume ne-a schimbat tuturor viața și obiceiurile, ne-a îndepărtat de cei dragi.

Dorința cea mai mare a fiecăruia dintre noi este să scăpăm de acest virus, astfel încât să nu mai reprezinte un pericol pentru viețile celor pe care-i iubim, să nu mai trăim cu teama că poate le facem rău părinților noștri, bunicilor noștri, fără să vrem.
Singura cale de a reveni la normalitate este vaccinarea, iar rezultatele benefice s-au văzut în mai multe țări.

În acest sens, voi organiza, împreună cu autoritățile locale și instituțiile abilitate, o amplă campanie de informare în județul nostru, pentru ca fiecare cetățean să cunoască exact ce înseamnă vaccinul, cum se procedează, ce beneficii aduce, direct de la specialiști în domeniu.

Oamenii sunt bulversați de informații contradictorii, mulți dintre ei nu mai știu ce să creadă și aici vorbim de o mare parte a celor din mediul rural, în special.
Acest demers este foarte important în contextul în care ne aflăm și absolut necesar pentru a reuși împreună să punem capăt acestei file triste a istoriei mondiale.

Peste ani, vom povesti copiilor și nepoților noștri despre această perioadă, cum și părinții, bunicii noștri ne povesteau nouă despre bolile care au măcinat omenirea, pe vremea lor, boli izolate prin vaccinurile care au fost create atunci și au salvat milioane de vieți.
Haideți să fim responsabili, să ne informăm corect și să trecem cât mai repede peste această etapă nefastă din istoria omenirii!

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite