Connect with us

Politica

Eugen Pîrvulescu, senator PNL: “Nu ne jucăm de-a investițiile!”, declarație de presă

Published

on

Românii așteaptă de la noi fapte, creștere economică, onorarea promisiunilor.
Primăriile au nevoie de programul “Anghel Saligny”, dar din păcate, colegii de la USR-PLUS se opun, amenință cu ieșirea de la guvernate și au decis să nu se prezinte la ședința de guvern, convinși fiind că vor boicota acest program.

Stimați colegi, această atitudine de “buricul pământului” nu este benefică pentru români, în primul rând.
Fondurile alocate primăriilor prin programul „Anghel Saligny” sunt absolut necesare dezvoltării localităților, în special în mediul rural.
Deși la conducerea guvernelor pesediste am avut politicieni din Teleorman, județul nostru a fost mereu lăsat de izbeliște, neglijat, ignorat.
Am promis împreună că vom schimba fața României, oamenii ne-au crezut, și-au pus speranțele în noi și ne-au votat, având așteptări pe măsura promisiunilor.

Suntem împreună la guvernare datorită cetățenilor care ne-au dat șansa de a demonstra că #sepoate.
Ar fi de dorit să nu ne mai lovim de orgolii puerile și de ambiții inutile, în detrimentul populației.
La guvernare nu este ca pe trotinetă, când nu ne mai convine, ne luăm jucăriile și plecăm.
Avem responsabilități, timpul trece, oamenii așteaptă. Asta este tot ce contează, mai presus de orice mofturi!

Programul „Anghel Saligny” este URGENȚĂ NAȚIONALĂ!!
Guvernul Cîțu va investi 50 de miliarde de lei în drumuri, gaze, apă și canalizare‼️ Să nu uităm că 29% dintre localități nu au apă curentă, 69% dintre localități nu au rețele de gaze naturale și
57% dintre localități nu au canalizare.

Sunt 20.000 de kilometri de drumuri județene nemodernizate, iar 27.000 de kilometri de drumuri comunale sunt din pământ.
Nu este momentul să ne cântărim ambițiile politice, ci trebuie să muncim!
Anghel Saligny a fost un pionier al științei construcțiilor, recunoscut la nivel mondial. Invențiile acestuia, soluții sale unice, funcționează pe toată planeta.
De aceea Saligny nu e doar un pod, ci un simbol al modernizării pe care avem obligația să-l ducem mai departe prin fapte.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite