Connect with us

Actualitate

Eugen Pîrvulescu, senator PNL: “Demisia, domnilor!”

Published

on

Declarație de presă

Spitalul de Pneumoftiziologie Teleorman și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, două instituții unice în județul nostru, prin prisma activității, sunt conduse în acest moment de două persoane care nu au vreo legătură cu competența.

Marius Mugurel Putineanu, al cărui singur merit este statutul de soț al doamnei director al Direcției Economice din cadrul Consiliul Județean Teleorman, este ținut artificial, de peste doi ani de zile, în postul de director al DGASPC Teleorman, cu delegație, sub oblăduirea președintelui C.J. Teleorman, Adrian Gîdea, cel care ii semnează constant dreptul de a căpușa această funcție.
De ce este incompetent domnul amintit mai sus? Pentru că, sistematic, acesta este respins la concursul pentru ocuparea funcției de care se agață.
Ultima “aroganță” a acestui veșnic interimar s-a manifestat de curând, când s-a înscris la concurs, dar nu s-a mai prezentat. Pur si simplu. Cu toate că în ziua respectivă s-a prezentat la serviciu, Mugurel Putineanu a preferat să rămână în biroul de șef, pe care insistă să îl păstreze, deși, ca profesionist, nu îl recomandă nimic.

Laurențiu Marian Săvescu este managerul delegat să conducă Spitalul de Pneumoftiziologie din Roșiorii de Vede, de peste un an de zile, de același președinte al C.J. Teleorman, Adrian Gîdea.
Iar dacă domnul interimar de la DGASPC, Marius Mugurel Putineanu, a fost lovit de simțul penibilului și a preferat să nu se prezinte la concurs, ca să nu își aștearnă, încă o dată, incompetența pe hârtie, nu același lucru se poate spune despre managerul delegat al Spitalui de Pneumoftiziologie.
Marian Laurențiu Săvescu s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției sale și, dupa cum știe toată lumea, nu a promovat, obținând nota 2 (doi).
Practic, nota reprezintă mai mult o compensație a prezenței. Este atât de mică, încât cuvântul competență ar pleca singur din dicționar, de rușine, dacă ar fi pronunțat de actualul manager delegat.

Este inadmisibil ca acești doi oameni, care nu reușesc să promoveze nici măcar un concurs, de aproape doi ani de zile, pentru funcțiile pe care le ocupă, să fie desemnați încontinuu la conducerea celor două instituții, prin delegare.
L-aș întreba pe domnul Gîdea ce ii recomandă pe cei doi, pentru a rămâne in scaunul de șefi?
Nu cumva este doar o metodă pentru a ocoli prevederile legale și chiar bunul simț?

Cer, public, instituțiilor abilitate să verifice activitatea acestor “conducători” de instituții, care ocupă, artificial, cele două funcții, prin bunăvoința și din pixul domnului Adrian Gîdea, președinte al C.J. Teleorman și al PSD Teleorman.
Cer, public, DEMISIA managerului Marian Laurențiu Săvescu și a directorului Marius Mugurel Putineanu, pentru incompetența de care au dat dovadă, dusă până la sfidare.

Plecați acasă, domnilor, dacă mai aveți măcar o urmă de bun simț! Nu puteți conduce prin “neprezentare” sau cu note de toată jena în portofoliu.
Ați rămas corigenți la capitolul competență.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite