Connect with us

Politica

Eugen Pîrvulescu, senator PNL: “Am promis teleormănenilor dezvoltare, asta facem!”

Published

on

Încă un proiect important pentru cetățeni ai județului nostru a fost finalizat, din punct de vedere procedural, cu succes.

Comuna Lunca primește finanțare pentru extinderea rețelei de canalizare, prin Programul național de investiții “Anghel Saligny”. Fondurile vor fi alocate de Ministerul Dezvoltării, unde liberalul teleormănean, domnul Marin Țole, ocupă funcția de secretar de stat.

Contractul de finanțare a fost semnat de primarul comunei Lunca și domnul Marin Țole, urmând ca în perioada imediat următoare să fie demarate procedurile de proiectare și execuție.
Am promis teleormănenilor dezvoltare, asta facem.

Atât eu, cât și colegii mei liberali suntem concentrați pe obiectivele propuse în campania electorală din 2020 și ne dorim ca atunci când vom trage linie să le arătăm oamenilor fapte concrete privind dezvoltarea comunităților din care fac parte.

Eugen Pîrvulescu senator PNL Teleorman

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite