Connect with us

Actualitate

Eugen Pîrvulescu, liderul PNL Teleorman promite că după alegeri” se dă milităria jos din pod în instituțiile publice din județ”

Published

on

Astăzi, într-o conferință de presă, președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu a demontat informațiile despre tăieri de pensii și salarii lansate în spatial public de “copilașii de minge ai lui Dragnea”, cum i-a numit pe liderii PSD din Teleorman, Adrian Gâdea și Dănuț Cristescu. Președintele liberalilor a ținut să-i asigure pe cetățeni că Guvernul Orban “nu va lua nici o măsura de austeritate în ceea ce înseamnă pensii, salarii, alocații și alte asemenea drepturi, că nu vor fi reduceri de personal”, acuzându-i pe cei de la PSD că fac o campanie mizerabilă de intoxicare a cetățenilor cu tot felul de mesaje false.

PNL a desfășurat o campanie electorală normală, curată, de informare a cetățenilor, în toate localitățile din Teleorman, iar mesajul lor ” pentru o Românie normală” este mult mai bun decât cel al oponenților, a mai subliniat liderul liberal și a insistat pe o participare masiva la vot care din estimările sale va fi peste 35% în Teleorman.

Întrebat despre înlocuirea șefilor de instituții publice din județ, Eugen Pîrvulescu a spus că “nu are nici o grabă” să stabilească acum cine va fi înlocuit deși este convins că 99% dintre cei care ocupă de ani de zile aceste funcții sunt nu numai psd-iști, dar și incompetenți. Primele instituții vizate de liberali pentru înlocuirea conducerii sunt DSP, APIA, Finanțele Publice, prefectul și subprefectul județului. Deși există o avalanșă de cereri din partea unor oameni pe care nici nu-i cunoaște, liderul liberal susține că va opta pentru oameni competenți, care nu e obligatoriu să fie membri de partid dacă sunt profesioniști în domeniu, dar toate schimbările vor avea loc abia după alegerile prezidențiale, în urma unei analize și selecții serioase.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite