Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Eugen Pîrvulescu, declarație de presă-“Fără derapaje în mediul școlar!”

Published

on

Incidentul nefericit apărut în spațiul public, în care un profesor de la Colegiul “A.D.Ghica” jignește o elevă din clasa a zecea, în timpul orelor de curs, a adus în prim-plan o practică împământenită în acest domeniu, încă de pe vremea regimului comunist.

Dacă în acea perioadă comunistă profesorilor le erau acceptate măsurile violente, fizice sau verbale, astăzi vremurile s-au schimbat.

Cu tot respectul pentru cariera școlară pe care o are în spate profesorul implicat în incident, nu putem tolera asemenea derapaje de comportament și limbaj, din partea unui cadru didactic.
Apelativul “idiot” nu are ce căuta în formulele de adresare ale unui cadru didatic, în instituțiile de învățământ și în nici o altă instituție a statului.

Personal, respect cadrele didactice pentru munca lor, dar iubesc copiii în mod deosebit și, instinctiv, mă pun în locul părinților ai căror copii sunt agresați verbal de către profesori.
Nu putem accepta astfel de situații, fără să luăm măsurile care se impun.

Advertisement
Publicitate Electorala

De aceea, în calitate de senator ales de teleormăneni, m-am adresat, oficial, Inspectoratului Școlar Județean și am cerut să se acorde o atenție deosebită anchetei demarate în acest caz.
În mediul școlar, fie el online sau fizic, este obligatoriu să existe respect reciproc între cadrele didactice și elevi, astfel încât să existe întotdeauna o relație corectă între aceștia.

Senator, Eugen Pîrvulescu

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite