Connect with us

Actualitate

Eugen Pîrvulescu, declarație de presă-“Fără derapaje în mediul școlar!”

Published

on

Incidentul nefericit apărut în spațiul public, în care un profesor de la Colegiul “A.D.Ghica” jignește o elevă din clasa a zecea, în timpul orelor de curs, a adus în prim-plan o practică împământenită în acest domeniu, încă de pe vremea regimului comunist.

Dacă în acea perioadă comunistă profesorilor le erau acceptate măsurile violente, fizice sau verbale, astăzi vremurile s-au schimbat.

Cu tot respectul pentru cariera școlară pe care o are în spate profesorul implicat în incident, nu putem tolera asemenea derapaje de comportament și limbaj, din partea unui cadru didactic.
Apelativul “idiot” nu are ce căuta în formulele de adresare ale unui cadru didatic, în instituțiile de învățământ și în nici o altă instituție a statului.

Personal, respect cadrele didactice pentru munca lor, dar iubesc copiii în mod deosebit și, instinctiv, mă pun în locul părinților ai căror copii sunt agresați verbal de către profesori.
Nu putem accepta astfel de situații, fără să luăm măsurile care se impun.

De aceea, în calitate de senator ales de teleormăneni, m-am adresat, oficial, Inspectoratului Școlar Județean și am cerut să se acorde o atenție deosebită anchetei demarate în acest caz.
În mediul școlar, fie el online sau fizic, este obligatoriu să existe respect reciproc între cadrele didactice și elevi, astfel încât să existe întotdeauna o relație corectă între aceștia.

Senator, Eugen Pîrvulescu

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite