Connect with us

Actualitate

DSP Teleorman- Scrisoare de mulțumire

Published

on

Ultimele luni au fost foarte grele, pentru noi toți, dar mai ales pentru voi, colegii mei din Direcția de Sănătate Publică Teleorman, alături de care am făcut tot posibilul să venim în sprijinul cetățenilor, respectând normele legale, pentru a limita răspândirea coronavirusului. Am renunțat, cu toții, la timpul nostru liber, la familiile noastre, la copii, fiind prezenți acolo unde a fost nevoie de noi. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru deschiderea și dedicarea voastră și să vă asigur de tot sprijinul și aprecierea mea. Vom rămâne în continuare aceeași echipă unită și devotată cetățeanului. 

 Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc autoritatilor publice locale si centrale,  tuturor instituțiilor cu care am colaborat, medici, șefi de instituții sau simpli cetățeni, asigurânud-vă de toată deschiderea și ajutorul nostru. Totodată, apreciez și eforturile mass mediei locale, care ne-a fost alături și a prezentat munca noastră asiduă, atât atunci când am făcut lucruri bune, cât și atunci când am greșit, pentru că și noi suntem oameni și avem și greșeli.

PURTAȚI MASCA , PROTEJAȚI-VĂ APROPIAȚII!

Cu deosebit respect și prețuire,

Stelian Cristea, director executiv DSP Teleorman

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite