Connect with us

Actualitate

Drăgănești Vlașca, Botoroaga, Măldăeni, Blejești, Peretu și Troianul vor beneficia de cadastrare gratuită pentru clădiri și terenuri

Published

on

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a derulat pe SEAP procedura de licitație pentru Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor pentru încă 194 de localități administrativ-teritoriale din întreaga țară, conform anunțului publicat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Prin Programul Operațional Regional (fonduri europene) – Proiectul major privind ’’ Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România’’, se finanțează serviciile de măsurători topografice și de înscriere a imobilelor în registrul național de carte funciară. De servicii gratuite pentru realizarea cărților funciare ale terenurilor intravilane și extravilane cât și a imobilelor aflate pe raza localităților respective, beneficiază 194 de comune din 36 de județe. În județul Teleorman pentru 6 localități a fost demarată procedura de atribuire: Blejești, Drăgănești Vlașca, Botoroaga, Măldăeni, Peretu și Troianul. Termenul de finalizare al acestor lucrări de măsurători cadastrale și de înscriere a imobilelor în registrul național de cadastru este de 24 de luni, iar bugetul alocat la nivel național de 202 300 056 de lei.
Liviana C.

Continue Reading
1 Comment

1 Comments

  1. Pana Sanda. Peretu

    17/10/2018 at 14:10

    Multumim.
    Mult succes cadastristilor .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite