Connect with us

Actualitate

Două medii de 10 și 52,19% promovabilitate la Bacalaureat, în județul Teleorman

Published

on

Cu o medie de 10 și un procent de promovabilitate de 89,5% la examenul de Bacalaureat, Colegiul Național Pedagogic M. Scarlat din Alexandria ocupă primul loc în clasamentul liceelor din Teleorman, după afișarea primelor rezultate, înainte de contestații. Pe locul doi în topul liceelor cu cele mai bune rezultate la Bacalaureat se află Colegiul Național A.I.Cuza. A doua medie de 10 a fost obținuta de un absolvent al Liceului Teoretic Zimnicea.

La polul opus, cu cele mai slabe rezultate la BAC se află Liceul Andrei Șaguna din Botoroaga unde nici un candidat nu a reușit să treacă acest examen al maturității. Rezultate foarte slabe s-au înregistrat la Liceele Nicolae Bălcescu din Alexandria și David Praporgescu Turnu Măgurele.

În județul Teleorman, s-au înscris 2446 candidați, dintre care 1784 sunt din promoția curentă, iar 662 candidați sunt din promoțiile anterioare. La cele trei probe scrise din cadrul examenului de Bacalaureat, au participat 2284 candidați, 162 au absentat și 5 candidați au fost eliminați.

Procentul de promovare s-a calculat din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie, după soluționarea contestațiilor.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite