Connect with us

Politica

Doru Coliu se vrea deputat de Teleorman

Published

on

Pentru rezultatul obținut de PMP în Teleorman la alegerile locale, adică puțin peste 3%, deputatul de Diaspora, Doru Coliu a fost înlăturat de la șefia filialei, dar pedeapsa s-a dovedit a fi doar o strategie de imagine comparativ cu premiul oferit “groparului” PMP Teleorman.

Pentru meritul deosebit de a decima filiala județeana invocând legăturile toxice ale unor membri PMP, mulți dintre ei fondatori ai organizațiilor locale, dar și pentru rezultatul rușinos obținut la locale, Doru Coliu deschide lista PMP la alegerile pentru Camera Deputaților chiar în județul unde și-a făcut de cap sub pretextul ” credinței în forța omului simplu”, deși nu prea i-a iesit combinația.

Un alt ilustru perdant PMP, importat de la USR, este Constantin Stăvărache, candidatul pentru funcția de primar la Roșiorii de Vede, unde a obținut 200 de voturi la alegerile din 27 septembrie, Pentru această performanță notabilă, Constantin Stăvărache este propulsat în fruntea listei PMP la Senat. Cu așa candidați este mai mult decât evident ce scor va avea PMP, în Teleorman, la alegerile parlamentare din luna decembrie.

T.C.

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite