Connect with us

Actualitate

Doru Coliu negociază o mutare spectaculoasă pentru PMP Teleorman

Published

on

La mai puțin de o săptămână de când a preluat conducerea PMP Teleorman,  Doru Coliu reușește sa facă o mutare decisivă pentru viitorul acestei organizații. Președintele interimar al PMP este în tratative avansate cu doi liberali lăsati de izbeliște de Eugen Pîrvulescu.

Claudiu Crăcea și Florin Titirișcă se pregătesc să plece din PNL pentru a candida la alegerile locale din partea Partidului Mișcarea Populară.

Este posibil ca la racolarea celor doi liberali să fi ajutat și Teodor Nițulescu, dar cel mai important este că ei sunt un caștig pentru PMP. La alegerile prezidențiale, Claudiu Crăcea a reușit să obțină cel mai mare scor pe care l-a avut PNL vreodată la Turnu Măgurele, dar nu a fost niciodată pe placul conducerii județene. La Alexandria, Florin Titirișcă, trecut pe linie moarta de PNL, poate fi un adversar redutabil pentru Victor Drăgușin la viitoarele alegeri.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite