Connect with us

Actualitate

Directorii social- democrați își caută susținători de dreapta ca să rămână în funcții

Published

on

Obișnuiți cu lefuri grase, niște psd-iști de vază din Roșiorii de Vede și-au dat seama că opoziția  nu le priește la buzunar și se reorientează politic pentru a rămane în funcții. După ce au ajuns directori, pe criterii de apartenenta politică și relații, de prietenie sau chiar amoroase, acum se dezic de cei care i-au pus acolo. Cu un tupeu fără margini se declară, deocamdată pe la colțuri, adevărați profesioniști care nu au nici o treabă cu PSD-ul și cu cei care i-au promovat în funcții de conducere. Acum se victimizează și plâng că nu le vor ajunge banii dacă revin de unde au plecat, iar asta se petrece într-un oraș cu mulți pensionari aflați la limita subzistenței și salariați cu venit minim.

O duduie care și-a pus nurii la bătaie pentru a-și păstra postul de conducere a realizat brusc că nu o mai reprezintă social-democrația și se reorientează politic, cel mai probabil spre USR. Rămâne de văzut cât de sensibili sunt USR-știi la nurii doamnei ca să-i satisfacă dorințele și trebuințele.

Se aude că un director de liceu, obișnuit cu traseismul politic de la dreapta la stânga și invers, tocmai și-a amintit că are prieteni apropiati de actuala putere care pot să-l susțină, ba chiar aspiră la un post mai bun în ISJ.

A trecut doar o lună de la ultima campanie electorală pe când toti acești ipocriti erau în staff-ul de campanie al PSD hulindu-i pe liberali și politicile de dreapta.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite