Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Direcția Impozite și Taxe Alexandria și-a prelungit programul de lucru

Published

on

Începând de astăzi, 03.02.2020 și până pe 31.03.2020, la Direcția Impozite și Taxe a municipiului Alexandria este program prelungit pentru a le oferi tuturor contribuabililor posibilitatea de a beneficia de reducerea de 10% pentru plata integrală a contribuțiilor fiscale. Programul de lucru a fost prelungit până la orele 18.30, în fiecare zi de luni până vineri, iar sâmbăta ghișeele vor fi deschise între orele 09 – 12.

Taxele și impozitele locale se pot plăti și prin sistemul național de plăți on-line WWW.GHISEUL.RO. Pentru a putea efectua plățile on-line, contribuabilii persoane fizice trebuie să fie înregistrați cu roluri nominale unice și CNP în evidențele fiscale. Modelele de formulare utilizate se găsesc pe site-ul Primăriei municipiului Alexandria, www.alexandria.ro, la secțiunea ,,SERVICII ON-LINE” – Formulare folosite în activitatea de Impozite și Taxe.

De reducerea cu 10% beneficiază persoanele fizice dar și juridice care își achită integral taxele și impozitele locale până la data de 31 martie.

Advertisement
Publicitate Electorala

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite