Connect with us

Actualitate

Direcția Impozite și Taxe Alexandria și-a prelungit programul de lucru

Published

on

Începând de astăzi, 03.02.2020 și până pe 31.03.2020, la Direcția Impozite și Taxe a municipiului Alexandria este program prelungit pentru a le oferi tuturor contribuabililor posibilitatea de a beneficia de reducerea de 10% pentru plata integrală a contribuțiilor fiscale. Programul de lucru a fost prelungit până la orele 18.30, în fiecare zi de luni până vineri, iar sâmbăta ghișeele vor fi deschise între orele 09 – 12.

Taxele și impozitele locale se pot plăti și prin sistemul național de plăți on-line WWW.GHISEUL.RO. Pentru a putea efectua plățile on-line, contribuabilii persoane fizice trebuie să fie înregistrați cu roluri nominale unice și CNP în evidențele fiscale. Modelele de formulare utilizate se găsesc pe site-ul Primăriei municipiului Alexandria, www.alexandria.ro, la secțiunea ,,SERVICII ON-LINE” – Formulare folosite în activitatea de Impozite și Taxe.

De reducerea cu 10% beneficiază persoanele fizice dar și juridice care își achită integral taxele și impozitele locale până la data de 31 martie.

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite