Connect with us

Actualitate

Deputatul liberal, Costel Barbu, și-a deschis primul cabinet parlamentar la Alexandria

Published

on

Începând de săptămâna viitoare, deputatul Costel Barbu va fi prezent, în fiecare zi de joi, la cabinetul său parlamentar din Alexandria. Este primul din cele cinci cabinete parlamentare pe care  deputatul liberal le deschide în Teleorman pentru a ține legatura cu cetățenii din tot județul.

Cabinetul parlamentar din Alexandria situat pe strada Dunării, nr. 264 bis, etaj 4, va fi deschis de luni până miercuri, între orele 9-16, iar în fiecare zi de joi, de la 9-18, când  deputatul va fi prezent pentru audiențe cu cetățenii și alte activitati specifice exercitării mandatului în circumscripția electorală în care a fost ales.

Încă de la preluarea mandatului de deputat, Costel Barbu a anunțat că va deschide cabinete parlamentare în fiecare oraș și municipiu din județul Teleorman, urmând ca în cel mai scurt timp și acestea să devină funcționale, la dispoziția teleormănenilor.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite