Connect with us

Actualitate

Deputatul Costel Barbu s-a întâlnit cu omul de afaceri Dan Shomon, fost consilier al președintelui Barak Obama

Published

on

Declarație de presă

Am avut, astăzi, bucuria de a discuta cu domnul Dan Shomon, fost consilier al președintelui Barak Obama, om de afaceri cu o vastă experiență politică și economică, familiarizat cu particularitățile antreprenoriale, sociale și electorale din România.

România are un potențial de dezvoltare extraordinar, iar măsurile adoptate pe perioada pandemiei de guvernarea #LudovicOrban și apoi continuate de guvernul de dreapta, au relevat forța și angajamentul ferm al #PNL de a asigura un mediu cât mai favorabil antreprenoriatului și dezvoltării de afaceri pe piața internă.

Cu o economie susținută puternic de măsurile guvernamentale, avem nevoie, pe de o parte, de investiții majore din afara țării, dar este necesar și să ducem brandurile autohtone în străinătate, crescând, astfel, valoarea și notorietatea tradițiilor și culturii române.

Parteneriatul strategic România-SUA reprezintă cea mai solidă punte în cooperarea bilaterală politică, economică, militară, socială, educațională și culturală și am apreciat, în mod deosebit, dorința domnului Shomon de a contribui la programul național de construire și modernizare a infrastructurii rutiere, în special de autostrăzi.

Am spus mereu, că una dintre preocupările mele majore este legată de investițiile în drumuri moderne și sigure, care oferă atât siguranță și economie de timp în trafic, dar și dezvoltare economică locală și regională.

Una dintre temele pe care le-am discutat cu domnul Dan Shomon a fost și grija permanentă pentru bunăstarea locuitorilor și îmbunătățirea nivelului de trai din Teleorman. Am vorbit pe larg despre proiecte de creștere a numărului de locuri de muncă și ocupare, într-un grad cât mai mare, a forței de muncă. Viitorul teleormănenilor este și viitorul meu!

#OameniiContează
#GuvernareResponsabilă
#ÎmpreunăPentruRomânia

Costel Barbu, deputat PNL Teleorman

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite