Connect with us

Politica

Deputat Ică Calotă, declarație de presă

Published

on

De astăzi mă alătur și eu echipei câștigătoare a premierului Florin Cîțu!
Partidul Național Liberal a demonstrat în toată istoria lui că este principalul motor în reformarea României.

După 30 de ani de politică, din care 25 în PNL Teleorman, cred că Florin Cîțu este cel care va reuși să ducă România în primele țări Europene, lucru de altfel demonstrat prin creșterea economică fără precedent în primele două trimestre ale acestui an, dar și prin previziunea unei creșteri cu 7,4 % la finalul lui 2021, care plasează România între primele țări din Europa!

Deschiderea fără precedent pe care România o are astăzi față de Comunitatea Europeană și NATO de când Florin Cîțu este premier, modul cum a încurajat firmele românești prin IMM Invest și Agri Invest, dar și toată formarea lui profesională și cariera lui, mă fac să fiu convins că va reuși sa aibă cea mai performantă guvernare.

Nu în ultimul rând îmi pun speranțe că un set de măsuri clare și coerente față de comunitățile locale, prima fiind adoptată, deja, zilele trecute, și-anume posibilitatea accesării de împrumuturi de la Trezoreria Statului cu dobânzi modice și pe termen lung, vor face ca și județul nostru, comunitățile locale, vor avea șansa unei dezvoltări fără precedent.

Cred cu tărie că Florin Cîțu este viitorul Partidului Național Liberal! Am această convingere și mă alătur cu toată experiența mea în echipa câștigătoare.

Deputat PNL Teleorman, Florică Ică Calotă

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite