Connect with us

Politica

Deputat Ică Calotă, declarație de presă

Published

on

De astăzi mă alătur și eu echipei câștigătoare a premierului Florin Cîțu!
Partidul Național Liberal a demonstrat în toată istoria lui că este principalul motor în reformarea României.

După 30 de ani de politică, din care 25 în PNL Teleorman, cred că Florin Cîțu este cel care va reuși să ducă România în primele țări Europene, lucru de altfel demonstrat prin creșterea economică fără precedent în primele două trimestre ale acestui an, dar și prin previziunea unei creșteri cu 7,4 % la finalul lui 2021, care plasează România între primele țări din Europa!

Deschiderea fără precedent pe care România o are astăzi față de Comunitatea Europeană și NATO de când Florin Cîțu este premier, modul cum a încurajat firmele românești prin IMM Invest și Agri Invest, dar și toată formarea lui profesională și cariera lui, mă fac să fiu convins că va reuși sa aibă cea mai performantă guvernare.

Nu în ultimul rând îmi pun speranțe că un set de măsuri clare și coerente față de comunitățile locale, prima fiind adoptată, deja, zilele trecute, și-anume posibilitatea accesării de împrumuturi de la Trezoreria Statului cu dobânzi modice și pe termen lung, vor face ca și județul nostru, comunitățile locale, vor avea șansa unei dezvoltări fără precedent.

Cred cu tărie că Florin Cîțu este viitorul Partidului Național Liberal! Am această convingere și mă alătur cu toată experiența mea în echipa câștigătoare.

Deputat PNL Teleorman, Florică Ică Calotă

Politica

Organizația PNL Roșiorii de Vede, a realizat un mare fâs la alegeri

Published

on

Alegerile s-au încheiat și vitejii se victimizează. (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

Adevărul iese la suprafață în Năsturelu

Published

on

Primarul din Năsturelu ,Dănuț-Florin Cristea se confruntă la nivel de comună cu o problemă. (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman alături de echipa sa, și-au depus candidaturile

Published

on

Vineri, 26 aprilie, , Adrian- Ionuț Gâdea și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, susținut de colegii din echipa PSD Teleorman. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite