Connect with us

Actualitate

Demisie din Consiliul local Roșiorii de Vede

Published

on

Constantin Berechet și-a dat demisia din funcția de consilier local în municipiului Roșiorii de Vede. Demisia a fost înregistrată pe 15 ianuarie 2020 și încetarea mandatului se află pe ordinea de zi a ședinței ordinare din 30 ianuarie. Constantin Berechet a fost ales pe listele PMP la alegerile locale din 2016 și este președintele organizației locale a Partidului Mișcarea Populară. Locul lăsat liber de Berechet în Consiliul local Roșiorii de Vede va fi ocupat de Teodor Alexandru Toma, următorul aflat pe lista de supleanți a PMP.

Teodor Alexandru Toma va depune jurământul de consilier la începutul ședinței ordinare, după aprobarea hotărârii privind încetarea de drept înainte de termen  a mandatului de consilier local al lui Constantin Berechet și validarea sa ca membru al Consiliului local Roșiorii de Vede.

Este posibil ca demisia lui Berechet din funcția de consilier local să aibă legătură cu o posibila numire într-o funcție publică. În ultima lună, numele lui Constantin Berechet a fost vehiculat pentru funcția de subprefect al județului Teleorman.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite