Connect with us

Actualitate

Decapitări în PMP și import de candidați, aranjamente marca Doru Coliu

Published

on

Doru Coliu, deputat ales în Diaspora și cu domiciliu în Spania, profitând de rezultatele slabe de la alegerile prezidențiale, a reușit să pună mâna pe filiala PMP Teleorman pe care a promis că o va face “să strălucească”.În cele șase luni de la numirea sa în funcția de președinte interimar al PMP Teleorman, Doru Coliu s-a remarcat prin petiții, scrisori deschise, comunicate și campanie de imagine personală pe facebook. Mutările spectaculoase anunțate la primele vizite în Teleorman, prin racolarea unor lideri politici importanți s-au rezumat la o singură achiziție, Teodor Nițulescu, a cărui venire în rândurile PMP, cu funcția de vicepreședinte la pachet, a fost anunțată ca o mare victorie, doar că de scurtă durată.

Cu toate păcatele lui, Nițulescu este un politician versat, o vulpe bătrână care l-a mirosit pe Coliu că ascunde ceva sub costumul de deputat și a plecat singur, înainte să-l zboare din partid ca pe amicul lui, Costică Berechet.

Dacă reorientarea politică rapidă a lui Nițulescu nu a uimit pe nimeni după periplul său din ultimii ani pe la mai toate partidele, excluderea lui Constantin Berechet din PMP a fost o lovitură sub centură atât pentru liderul PMP de la Roșiori cât și pentru organizația locală pe care a condus-o aproape de la înființare. Motivul invocat de Doru Coliu pentru excluderea lui Berechet din partid este unul cel putin discutabil, adică legăturile prea strânse cu Teodor Nițulescu.

Despre cum l-a aruncat din barca PMP pe președintele uneia dintre cele mai puternice organizații, Doru Coliu n-a scos o vorbă, dar se laudă cu ultimele achiziții făcute de el la Roșiorii de Vede, Ion Nuțu, Constantin Stavarache și Adrian Miulescu.Se știe deja că fostul primar, Ion Nuțu, nu acceptă decât oferte de candidat la funcția de primar. Constantin Stavarache a plecat din USR pentru că nu i-a oferit posibilitatea de a candida la Primăria Roșiori, iar Adrian Miulescu își anunțase în urmă cu câteva luni intenția de a candida independent și caută sprijin să ajungă primar. Cu ce promisiuni i-a atras Coliu în PMP vom afla foarte curând. Ramâne de văzut și cum vor reacționa membrii PMP față de un candidat impus pe ultima sută de metri, mai ales că Doru Coliu nu știe mai nimic despre alegerile locale din Teleorman.

T.C.

foto- sursa facebook

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite