Connect with us

Actualitate

De zilele municipiului, roșiorenii primesc măști de protecție

Published

on

În acest an, ediția cu numarul 20 a sărbătorii locale Zilele municipiului Roșiorii de Vede a fost anulată din cauza epidemiei de coronavirus. La Roșiorii de Vede, alte două evenimente importante, 635 ani de atestare documentară și 25 de ani de când orașul a devenit municipiu, vor fi marcate în condiții cu totul speciale.

Pentru a nu trece neobservate,  municipalitatea a găsit o formă inedită de a marca aceste trei evenimente din viața comunității locale. În zilele de 20 și 21 mai, în loc de spectacole și activități culturale, roșiorenii vor primi acasă mățti de protectie, dar și o broșură despre momentele care au schimbat viața celui mai vechi oraș din județul Teleorman.

Săptămâna trecută, Consiliul Local pentru Situații de Urgență a aprobat achiziția a 20.000 de măști de protecție pentru cetățenii municipiului Roșiorii de Vede din bugetul alocat pentru aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Broșura este editată cu fonduri din bugetul Direcției pentru Cultură a municipiului Roșiorii de Vede.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite