Connect with us

Politica

Daniel Constantin a preluat funcția de președinte interimar al PNL Teleorman

Published

on

Comunicat de presă

Daniel Constantin, fostul vice prim-ministru al României, este noul președinte interimar al PNL Teleorman. Acesta a fost desemnat miercuri, 31 ianuarie, de Biroul Permanent Național al PNL, săocupe această funcție.

Vineri, 2 februarie, președintele interimar al PNL Teleorman a avut o primă întâlnire, la sediul organizației, cu membrii partidului și cu primarii din județ.“Începem un nou capitol în 2024, plin de evenimente și discuții politice. Echipa noastră de la PNL Teleorman se pregătește deja pentru provocările ce vor veni. Astăzi, am avut o întâlnire la sediul filialei județene din Alexandria, unde am discutat cu aleșii locali despre problemele comunităților teleormănene, evaluând etapele trecute și privind cu optimism spre alegerile din 2024”, a declarat Daniel Constantin.

Noul președinte al organizației mai spune că PNL Teleorman a avut, în 2020, rezultate excelente, clasându-ne pe locul 3 la nivel național în cadrul organizațiilorliberale. “Vrem să repetăm această performanță prin implicare, unitate și concentrare pe problemele reale ale oamenilor din comunitate”, este planul lui Daniel Constantin în ceea ce privește alegerile din acest an.

Biroul de presă al PNL Teleorman

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite