Connect with us

Actualitate

Cum a ajuns fostul primar de la Talpa, Benone Rababoc, consilier la cabinetul președintelui CJ Teleorman, Adrian Gâdea??

Published

on

Imediat dupa ce a pierdut alegerile locale, fostul primar de la Talpa vreme de 6 mandate, Benone Rababoc a fost numit prin dispoziția președintelui CJ Teleorman, Adrian Gâdea, în funcția de consilier la cabinetul său pe durata mandatului. Decizia de numire în această funcție a fost emisă pe data de 6 noiembrie 2020, la la numai două săptămâni de la validarea lui Adrian Gâdea în funcția de președinte al Consiliului județean Teleorman și care nu putea să-l lase fără loc de muncă pe unul dintre cei mai longevivi primari PSD din județ.Fidelitatea lui Rababoc față de partid  i-a fost răsplătită cu o funcție bine plătită din bani publici pentru că, potrivit încadrării, acesta are un salariu de aproape 10.000 lei ca să-l consilieze de Gâdea în treburile de președinte al Consiliului județean.

De ce ar avea nevoie președintele CJ Teleorman de expertiza unui primar care 24 de ani a condus o comună unde domește sărăcia, mizeria și frica sădită în sufletul oamenilor chiar de edil prin atitudinea dictatorială cu care și-a promovat mai mult interesul propriu decât pe cel al cetățenilor din localitate? Poate vom afla chiar de la cel care l-a luat sub aripa sa protectoare pe Rababoc, să mânânce și el o pâine albă din banii teleormănenilor.

Benone Rababoc și familia sa nu o duc rău deloc, ba le merge chiar foarte bine comparativ cu cetățenii din Talpa sau cu majoritatea teleormănenilor. Proprietar de terenuri agricole, case și spatii comerciale, firme de succes, toate  pe numele soției, Benone Rababoc a reușit să prospere cât timp a fost primar chiar și pe spatele bătrânilor de la Centrul rezidențial Sfânta Maria din localitate, dar despre acest subiect și altele în care a fost implicat fostul edil vom relata pe larg într-un articol viitor, atent documentat.

Teodora Ciofalcă

sursa foto- Libertatea

 

 

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite