Connect with us

Actualitate

Cristi Barbu, deputat PNL, “Anul 2021 vine cu noi reabilitări și modernizări ale drumurilor din Teleorman.”

Published

on

Avem susținerea Guvernului #Cîțu pentru a continua proiectele de investiții în reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere care contribuie, pe de o parte, la dezvoltarea mediului de afaceri și atragerea de investitori în județ, iar pe de altă parte asigură siguranța traficului pe șoselele ce fac legătura între localitățile teleormănene și restul țării.

Primele șantiere pe care le veți vedea deschise anul acesta, sunt:

• DN 51, Izvoarele – Zimnicea – finalizarea lucrărilor de reparații pe suprafețe întinse ale drumului;
• DN 51A, Zimnicea – Piatra –lucrări de reparații pe suprafețe întinse;
• DN6 -Tronson km ’70+000 – km 73+331- continuarea lucrărilor pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație;
• DN 5C, Zimnicea – Pietroșani – finalizare lucrări de reparații pe suprafețe întinse;
• DN 52, Alexandria -Turnu Măgurele – unde am urgentat faza de proiectare, astfel încât, în primăvară, după obținerea autorizației de construire, să înceapă lucrările de reparații ale structurii sistemului rutier, lărgire a părții carosabile, consolidare a unor tronsoane de drum, realizare a sistemului de drenare a apelor pluviale, lucrări de siguranță a circulației, lucrări de mediu, lucrări de execuție și consolidare poduri.

Un alt drum, aflat pe lista de priorități, este DN 65A, Turnu Măgurele – Roșiori de Vede. Aici avem nevoie de reabilitări de anvergură pentru care am demarat procedurile de realizare a Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic pentru modernizare și vom continua, cât de curând, cu procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor.

Lucrăm într-un ritm alert, pentru că nu avem timp de pierdut. Trebuie să recuperăm tot ce nu s-a făcut în zeci de ani, în Teleorman.

Sunt lucrări pe care le voi urmări cu o maximă atenție, pentru că, la fel ca și în cazul sistemului medical, și calitatea drumurilor are impact asupra siguranței sănătății și vieții oamenilor.

Fac un apel, totodată, către voi, toți teleormănenii, să vă implicați și să ne aduceți la cunoștință informații despre starea drumurilor din localitățile voastre pentru ca împreună să reabilităm, să asfaltăm și să modernizăm toată infrastructura rutieră din #Teleorman.

#Fapte
#Responsabilitate
#Asumare
#OameniiContează
#DezvoltămTeleormanul
Costel Barbu- deputat PNL Teleorman

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite