Connect with us

Politica

Cristi Barbu- “Cuvintele de ordine pentru mandatul meu sunt: #Dezvoltare #Responsabilitate #Angajament #Continuitate #Implicare #OameniiContează!”

Published

on

Începem anul cu foarte multe planuri și proiecte care răspund nevoilor teleormănenilor de a avea acces la utilități, extindem rețele de canalizare și apă, reabilităm și modernizăm drumuri de interes local, poduri și podețe.

Continuăm dezvoltarea județului Teleorman și am prelungit cu o perioadă de doi ani, până în 2022, durata contractelor de finanțare pentru obiectivele de investiții incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală etapa I 2015-2022, principala sursă de finanţare pentru infrastructura locală, pentru că avem multe obiective care au nevoie de investiții.

Fac un apel foarte serios, către unitățile administrativ- teritoriale din județul Teleorman, care au la dispoziție 30 de zile, să solicite suplimentarea sumelor alocate de la bugetul de stat necesare finalizării proiectelor de investiții, care vor aduce beneficii comunităților pe care le reprezintă.

Primele dintre aceste obiective sunt:
• Consolidare maluri pârâul Tecuci și reabilitare poduri și podețe, comuna Didești
• Canalizare şi staţie de epurare în localităţile Frăsinet şi Clăniţa, comuna Frăsinet
• Pod peste pârâul Urlui în satul Furculeşti comuna Furculești
• Alimentare cu apă, comuna Gălăteni
• Modernizare a drumului județean DJ 504, limită județ Giurgiu-Cernetu, km 30+000-42+060, L=12,060 km, județul Teleorman
• Alimentare cu apă a comunei Olteni, în satele Olteni și Perii Broșteni
• Modernizare sursă şi gospodărie de apă în comuna Piatra, sat Piatra
• Modernizare şi extindere reţea de alimentare cu apă, comuna Poeni în satele Cătunu și Poeni
• Modernizare drumuri de interes local şi vicinal comuna Săceni
• Modernizare drumuri de interes local în comuna Seaca

Cuvintele de ordine pentru mandatul meu sunt: #Dezvoltare #Responsabilitate #Angajament #Continuitate #Implicare #OameniiContează!

Costel Barbu- deputat PNL Teleorman

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite