Connect with us

Actualitate

Crește numărul persoanelor care plătesc taxele și impozitele online

Published

on

Tot mai mulți contribuabili persoane fizice folosesc serviciul online de plată a impozitelor și taxelor locale. Dacă la sfârșitul anului trecut doar câteva persoane și-au plătit online taxele în municipiul Roșiorii de Vede, acum numărul utilizatorilor se apropie de 200 și creste de la o zi la alta, iar sumele încasate prin intermediul site-lui ghiseul.ro nu sunt deloc neglijabile.

Direcția Impozite si taxe a municipiului Rosiorii de Vede a intrat in sistemul ghiseul.ro, inca din septembrie 2018, dar pana in luna decembrie se puteau plati online doar amenzile. In cele cateva luni de la activarea acestui serviciu, 168 de persoane fizice si-au platit taxele si impozitele online.

La Alexandria, plățile online de taxe și impozite locale, prin sistemul național www.ghiseul.ro au început  pe 07.01.2019. Printre instituțiile  active la plata cu autentificare a impozitelor și taxelor locale se află și serviciile publice ale primăriilor din Turnu Măgurele și Videle.

Pentru acest tip de tranzacții online nu se percep comisioane, iar înregistrarea pe site-ul ghiseul.ro îi permite contribuabilului să afle exact ce sume datorează bugetului local indiferent de localitatea în care se află. Pentru fiecare plată efectuată se alocă un cod de siguranță al plății și se emite, pe email, o dovadă a plății care are rol de chitanță. Plata cu cardul direct pe internet prin ghiseul.ro are  anumite avantaje, este o procedură confortabilă, rapidă și sigură.

Teodora Ciofalcă

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite