Connect with us

Actualitate

Crește numărul persoanelor care plătesc taxele și impozitele online

Published

on

Tot mai mulți contribuabili persoane fizice folosesc serviciul online de plată a impozitelor și taxelor locale. Dacă la sfârșitul anului trecut doar câteva persoane și-au plătit online taxele în municipiul Roșiorii de Vede, acum numărul utilizatorilor se apropie de 200 și creste de la o zi la alta, iar sumele încasate prin intermediul site-lui ghiseul.ro nu sunt deloc neglijabile.

Direcția Impozite si taxe a municipiului Rosiorii de Vede a intrat in sistemul ghiseul.ro, inca din septembrie 2018, dar pana in luna decembrie se puteau plati online doar amenzile. In cele cateva luni de la activarea acestui serviciu, 168 de persoane fizice si-au platit taxele si impozitele online.

La Alexandria, plățile online de taxe și impozite locale, prin sistemul național www.ghiseul.ro au început  pe 07.01.2019. Printre instituțiile  active la plata cu autentificare a impozitelor și taxelor locale se află și serviciile publice ale primăriilor din Turnu Măgurele și Videle.

Pentru acest tip de tranzacții online nu se percep comisioane, iar înregistrarea pe site-ul ghiseul.ro îi permite contribuabilului să afle exact ce sume datorează bugetului local indiferent de localitatea în care se află. Pentru fiecare plată efectuată se alocă un cod de siguranță al plății și se emite, pe email, o dovadă a plății care are rol de chitanță. Plata cu cardul direct pe internet prin ghiseul.ro are  anumite avantaje, este o procedură confortabilă, rapidă și sigură.

Teodora Ciofalcă

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite