Connect with us

Actualitate

Crește numărul persoanelor aflate în centrele de carantină din Teleorman, dar și cel al vindecaților de coronavirus

Published

on

Numărul persoanelor aflate in carantină crește de la o zi la alta. Nu mai sunt așa de mulți, ca la inceputul lunii aprilie, cei care revin in țară din zone roșii, dar numarul celor aflați în carantina și izolare la domiciliu este in continuă creștere. Ieri, în centrele de carantină de pe raza județului Teleorman erau cazate 185 de persoane, cu 7 mai multe decât în ziua precedentă. Alte 187 de persoane se află in autoizolare la domiciliu, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman.

Tot ieri, Direcția de Sănătate Publică raporta că la nivelul județului Teleorman au fost declarate vindecate și externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede (unitate suport COVID- 19) 30 de persoane. Până în prezent, în laboratorul coordonat de DSP Teleorman, au fost efectuate 140 de teste COVID-19.

 

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite