Connect with us

Actualitate

Crește numărul persoanelor aflate în centrele de carantină din Teleorman, dar și cel al vindecaților de coronavirus

Published

on

Numărul persoanelor aflate in carantină crește de la o zi la alta. Nu mai sunt așa de mulți, ca la inceputul lunii aprilie, cei care revin in țară din zone roșii, dar numarul celor aflați în carantina și izolare la domiciliu este in continuă creștere. Ieri, în centrele de carantină de pe raza județului Teleorman erau cazate 185 de persoane, cu 7 mai multe decât în ziua precedentă. Alte 187 de persoane se află in autoizolare la domiciliu, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman.

Tot ieri, Direcția de Sănătate Publică raporta că la nivelul județului Teleorman au fost declarate vindecate și externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede (unitate suport COVID- 19) 30 de persoane. Până în prezent, în laboratorul coordonat de DSP Teleorman, au fost efectuate 140 de teste COVID-19.

 

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite