Connect with us

Actualitate

Cornel Gogan, președintele organizației PNL Videle a demisionat

Published

on

Pe fondul unor nemulțumiri, președintele organizației PNL Videle, a organizat o conferință de presă azi, 18 ianuarie. În cadrul acesteia, Cornel Gogan, a anunțat că va demisiona din funcția de președinte al organizației Videle, dar va părăsi și partidul.

După cum bine se știe, Cornel Gogan a negociat fix în urmă cu un an, funcția de prefect al județului, funcție ce i s-a atribuit orașului Videle. La vremea aceea, Emilia Paraschivescu, contrar logicii numirilor politice din trecut avea să fie numită prefect al județului Teleorman. La jumătatea lunii decembrie, în urma schimbării guvernului, inevitabil, s-a discutat schimbarea din funcție a doamnei Paraschivescu. Între timp, aceasta având probleme de sănătate, în ultima perioadă nu a mai fost prezentă la cârma Prefecturii, motiv pentru care s-a tergiversat înlocuirea sa. Pe fondul acestor întâmplări, Cornel Gogan, președintele organizației PNL Videle, a intervenit la senatorul Eugen Pîrvulescu, peședintele PNL Teleorman, cu rugămintea să se mai aștepte numirea noului prefect până pe data de 14 februarie, avându-se în vedere că pe data de 11 februarie, actualul prefect va suporta o intervenție chirurgicală. Iar imediat cum situația medicală îi va permite, acesta va demisiona onorabil din funcție. Motivul supărării președintelui PNL Videle este dat de faptul că senatorul Pîrvulescu a refuzat.

Pe fondul acestor neînțelegeri, Cornel Gogan a hotărât că nu mai este posibil, moral, să rămână în acest partid. Intenția acestuia este de a candida pentru funcția de primar al orașului Videle. Iar planurile lui de a schimba fața orașului nu îl obligă să o facă din cadrul PNL. Nu a ascuns faptul că are două variante de partid politic pe care le preferă, de unde propulsarea sa politică va fi posibilă. Faptul că a renunțat așa ușor la PNL este că pune mai presus politicii, moralitatea.
Amalia Preda

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite