Connect with us

Actualitate

Copiii de la Asociația Dai o șansă, invitați la teatru de actrița Crina Matei

Published

on

La invitația actriței Crina Matei de la Teatrul Stela Popescu din București, membrii Asociației Dai o șansă Alexandria, conduși de Elena Tanase au participat la un spectacol de teatru intitulat Lampio-Grăuntele de lumină.
O piesă de teatru pentru copii cu personaje de basm, decoruri minunate, momente speciale care i-au încântat pe copii. Tema acestei piese este de actualitate și prezintă locul pe care trebuie să-l ocupe fiecare om în viață în funcție de talentul fiecăruia.
E important să luptăm pentru idealul nostru, să nu alunecăm în deznădejde, să fim curajoși, răbdători, încrezatori în forțele noastre și vom reuși.
A fost o experiență deosebită care a adus bucurie, relaxare și veselie. La sfârșitul piesei de teatru, echipa de actori ne-au primit cu caldură și am făcut impreună o mulțime de fotografii.
Educația prin cultură, teatru, poezie, dans este o terapie continuă pentru suflet care ne ajută să cunoaștem lumea și limitele ei.
Elena Tănase
președinte  Asociația Dai o sansă Alexandria

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite