Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Convenția Județeană PLUS Teleorman

Published

on

În cursul zile de duminică, 28 iulie 2019, membrii PLUS Teleorman și-au ales conducerea județeană după o perioadă intensă de campanie internă. Alegerile s-au desfășurat în Alexandria, fiind prezidate de Andrei Lupu, în calitate de reprezentant al Biroului Național PLUS. Până la momentul alegerilor, structura de conducere a filialei județene a fost coordonată de Grupul de Inițiativă Județeană, care ulterior a fost dizolvat pentru a permite noii echipe a Biroului Județean să fie instalată în funcție.

Procesul de vot a fost coordonat de echipa Regională PLUS Muntenia: Raul Pop, Niculina Tîlvar și Marius Vlădescu. Votul a fost unul secret, pe buletine de vot pretipărite. Cei care și-au motivat absența anterior evenimentului au avut opțiunea de a vota online.

Structura PLUS Teleorman, în urma procesului de votare validat în 28 iulie 2019, este alcătuită din: Biroul Județean, Biroul Județean al Generației PLUS, Comisia Județeană de Integritate și Arbitraj, respectiv Comisia de Cenzori.

Astfel, președintele ales al PLUS Teleorman este Aurel Fierăscu cu echipa biroului județean compusă din: George Iordăchiță, Cristian – Vasile Irimiea, Ovidiu Ursu, Liviu Barbu, Costin Fierăscu, George Dumitru, Sorin Tudosie și Nicolae – Cristian Popescu.

Advertisement
Publicitate Electorala

Aurel Fierăscu: “PLUS Teleorman a apărut în decembrie 2018, dintr-o inițiativă a unui grup de zece teleormăneni. De cele mai multe ori, începuturile sunt anevoioase, dar împreună am reușit, încă din prima jumătate a acestui an, să consolidăm prezența PLUS în Teleorman, să trecem prin prima noastră campanie electorală și primul rând de alegeri, devenind astfel a treia forță politică a județului.
Astăzi, am venit în fața membrilor PLUS pentru a le cere încrederea. Atât eu, cât și colegii mei, am fost învestiți cu responsabilitatea a doi ani de muncă. Am ales un drum lung și plin de provocări. Totodată, este un drum pe care, personal, merg cu mult curaj și bucurie, știind că alături de mine am o echipă puternică ca cea aleasă astăzi.

Îi chem alături de noi pe toți membrii și simpatizanții noștri, pentru a reconstrui un județ modern, așa cum merităm.

Împreună vom crea o alternativă sănătoasă și credibilă la actualul peisaj politic local pentru că noi nu suntem la fel și pentru că Teleormanul este altfel.“

Componența echipei Biroul Județean al Generației PLUS are ca președinte ales pe George Dumitru iar în componența biroului pe: Catalin Drăgodan, Mihai Moisei, Alina Moraru și Alexandra Albu.

George Dumitru: “Generatia Plus Teleorman este formată din tinerii creativi, curajoși și proactivi ai județului nostru. Valorile noastre sunt: colaborare, competență, integritate, perseverență și respect.

Advertisement
Publicitate Electorala

Una dintre misiunile Generației PLUS Teleorman este să aflăm ce își doresc cu adevărat tinerii din Teleorman creând o comunitate în care tinerii se dezvoltă și învață. Dialogul va fi metoda prin care putem să învățăm de la toate generațiile și astfel dorim să ascultăm și mai ales să fim ascultați. Noi ne dorim să creăm o mișcare a tinerilor pregătiți să ia decizii corecte pentru România, pentru că de cele mai multe ori generațiile mai mari nu au procedat în consecință. Vrem să sprijinim tinerii, indiferent de origine socială, etnie, sex, religie, doar așa putem crea climatul de unitate de care județul Teleorman are mare nevoie.

Principalele obiective ale „Generației PLUS“ sunt:
● Crearea unei mișcări a tinerilor pregătiți să ia decizii în mod responsabil pentru România;
● Atragerea către acțiunea politică a unui număr cât mai mare de tineri, prin schimbarea conotației negative pe care politica o are la nivelul societății;
● Sprijinirea dezvoltării tuturor tinerilor și încurajarea diversității acestora;
● Consultarea tinerilor cu privire la cele mai importante decizii pe care PLUS le va lua pentru viitorul României;
● Crearea unui mediu în cadrul căruia tinerii își formează și își exprimă viziunea sau opiniile politice;
● Încurajarea tinerilor să învețe de la toate generațiile cum se pot implica în societate în beneficiul celorlalți
În mod particular Generatia Plus Teleorman își propune promovarea tinerilor de valoare din județ, promovarea culturii și a responsabilității sociale.
Vă așteptăm să ne fiți alături în proiectele noastre!”

Partidul PLUS a fost înființat pe 15 decembrie 2018, iar la aproape 6 luni de la înființare a avut primul exercițiu electoral. PLUS Teleorman alături de USR a reușit să atingă un procent de 8,8% devenind astfel a treia forță politică din județ.

Advertisement
Publicitate Electorala

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite